Results 1 to 4 of 4

Thread: Heater probs...

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Stevie C's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,287
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Exclamation Heater probs...

    ....got a prob with my Astra MKIII 1.6i SOHC. The temp gauge doesn't hardly move and not much heat comes into the cabin area. I reckon it's the thermostat, only trouble is I can't find it!! Anyone any ideas??

    Ta for any help.

  2. #2
    Status
    Offline
    Raz's Avatar
    Technical Advisor
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    441
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Cant picture the engine in my head, if you have a pic, ill point it out.

  3. #3
    Status
    Offline
    Ffoeg's Avatar
    2170:01:06
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    34,591
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    IIRC it's under the cam belt rear cover - follow the big fat alloy tube from the top left rad hose till it meets the block - it shouls end in a triangular plate (3 bolts), it's under there

  4. #4
    Rosco83
    Rosco83's Avatar
    ^ i agree, was in the same place on my old engine.... but on my mk4 is was the head gasket that had gone. fingers crossed yours isnt the same

Similar Threads

  1. heater probs
    By r7-wjm in forum Interior
    Replies: 5
    Last Post: 19-10-2004, 19:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •