Results 1 to 8 of 8

Thread: CDR 500 + multi Changer

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Sjdickso's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    382
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    CDR 500 + multi Changer

    I have a standard CDR 500 hed unit and was wanting a CD changer, Is there one compatible to go with it?

  2. #2
    Status
    Offline
    coupe-turbo's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    337
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    easy to find out remove it and take a look for the cable or a place to connect 1
    ANDY

  3. #3
    Status
    Offline
    pardoe16V's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3,223
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    is it the vdo version?

    MK4 1.8 16V Sport and MK5 CDTi Estate




  4. #4
    Status
    Offline
    BasilD's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Posts
    2,850
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Nope no provision for a CD changer

  5. #5
    Status
    Offline
    Sjdickso's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    382
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    So it's not possible for a CD changer? It's Just the standard CDR 500 that came in the MK4 SRi.

  6. #6
    Status
    Offline
    Rat-Reaper's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    695
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I thought Vauxhall wouldve been able to fit one? My dad had a Vectra CD and that had the CDR500 with a 6 disc autochanger. I think it depends on whether you have the controls for a CD changer on the player and steering wheel. Mine has the controls on my 99 Sport but theyre useless buttons without the changer. Im not certain of this though.

  7. #7
    Status
    Offline
    Sjdickso's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    382
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Right, I called Vaux up yesterday and they could could not help me i may just phone a audio specalist up. I just have the normal controls on my steering wheel, cd to tuner / volume and skip tracks / fm channels.

  8. #8
    Status
    Offline
    Rat-Reaper's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    695
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Hmmm... Im stuck then, sorry

Similar Threads

  1. Multi Changer locations ????
    By Andyz in forum ICE Zafira Mk1|2 A|B
    Replies: 11
    Last Post: 24-12-2007, 15:08
  2. multi changer
    By Gaz-turbo in forum ICE Mk4|G
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2006, 13:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •