Results 1 to 7 of 7

Thread: Car won't start - Please Help!!!!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Astraseal's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    372
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Exclamation Car won't start - Please Help!!!!

    Wired up my new sub, all lovely jubbly. Went to start the car up but just get a click noise and the dials wobble slightly!!!

    What the heck have i done??

    P.S Battery is showing 11.10v reading from my multimeter


  2. #2
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    up plug the sub an amp an try again mate need more power

  3. #3
    Status
    Offline
    Astraseal's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    372
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Tried that, still wont start!! This is doing my head in now.

  4. #4
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    take out any fuse's your put in an try again as the car takes about 13v to turn over
    jump start the car an run it to charge the battery up then try again you may of put in in wrong

  5. #5
    Status
    Offline
    Oddjob's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,213
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Bump start it, then reconnect the sub. Sounds like you've drained the battery too much playing with the sub.
    52 Astra G 1.8, 18" Mille Miglia alloys, 325mm Brembo 4 pot conversion, Coupe leather interior, Raid strut brace, Whiteline rear ARB, Irmscher bits (skirts, Carbon steering wheel, Bonnet extension, M3 mirrors, boot & roof spoiler), Reiger Rear Diffuser & Front Bumper, Koni Adj. dampers, 35/30 Vogtland springs, Duplex quad exit ASCAR stainless exhaust.

  6. #6
    Status
    Offline
    Astraseal's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    372
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yea thats what im thinking

    cheers guys!

  7. #7
    Status
    Offline
    Jace's Avatar
    AOC Gold Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    11,472
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    might be worth fitting a switch on your remote cable, that way you can turn the amp off when your sat with the engine off. Something I keep meaning to do, the number of times I've drained my battery doing this!
    From the Southeast? Find your next meet here


    The difference between intelligence and stupidity is that intelligence is limited.

    At least I have chicken!

    WellOilBeefHooked

Similar Threads

  1. Astra 2003 1.7 TDi will not start, but runs and drives fine with easy start
    By markhobley in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 16
    Last Post: 04-08-2015, 10:51
  2. Brilliant on cold start... not so good on warm start
    By micklep in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 65
    Last Post: 19-12-2012, 22:23
  3. Engine automatically 'pulses' the revs when idling (warm start, not cold start)
    By bobmoo79 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 22-04-2010, 10:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •