Results 1 to 5 of 5

Thread: Mk4 gsi engine problem

  
  1. #1
    Status
    Offline
    astranut's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    22
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Mk4 gsi engine problem

    Hello all
    Today when overtaking a car doing about 65 in 5th gear the car lost power for a couple of seconds then the light with the car and the spanner in the middle came on and the traction control light and both have stayed on. Turned the car off and checked under the bonnet and all is ok.
    Started car up and it cut out. started up again and idled normal but lights stayed on all the way home didnt notice any power loss, but took it easy to be on the safe side.
    Anybody got any ideas or had a similar problem before I take to Vauxhall.
    Any help appreciated.

  2. #2
    Status
    Offline
    Allsopp's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    113
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i'll ave £10 on the AFM

  3. #3
    Status
    Offline
    Al's Avatar
    Turbo Jizz Golfer !
    Join Date
    May 2003
    Posts
    8,200
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    More or less Id say the AFM too. Take it back to VX and get them to tech 2 it mate.

  4. #4
    Status
    Offline
    astranut's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    22
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I did wonder if it mite b the afm,going to book it in at vaux tomorrow so will see how it goes.Its the first real problem ive had since new 2 years ago so its not all bad i suppose,just hope its not the start of many.

  5. #5
    Status
    Offline
    astranut's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    22
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Got it back from vauxhall lastnite and all is good now,it was just the air flow meter and was changed under warranty even tho it has quite a few mods so im happy about that

Similar Threads

  1. Advice on engine problem.....or no problem?
    By jon0881 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 24-07-2014, 13:06
  2. 1.6i 8v engine problem
    By Mustang in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 11
    Last Post: 17-02-2009, 20:29
  3. Engine problem
    By flipcjl in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 08-03-2007, 17:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •