Results 1 to 7 of 7

Thread: changing my speedo?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    astrolicious's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    26
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    changing my speedo?

    I have a 98 3dr 1.6 8v envoy which has a clock in the speedo area but If i were to buy this:

    http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-ASTRA...QQcmdZViewItem

    by any chance would it work?

  2. #2
    Status
    Offline
    Skuzzle's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,427
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you'll get mixed answers.. but i'd suggest testing
    Skuzzle - Powered by Badgerbyte Web & IT Services

  3. #3
    Status
    Offline
    astrolicious's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    26
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    bump.........

  4. #4
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    hi mate will work no probs i did this mod for some on hear barry will have some pics of it bestra is his user name
    they will just plug in no probs at all

  5. #5
    Status
    Offline
    Oddjob's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,213
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    You ever noticed how the 120mph clocks have the fuel in litres but the 140 and 160mph clocks just say empty, half and full?

    What's in the car now mate? I've got a spare set of clocks soon, 140mph ones as well. I just need to confirm that your facia is the same, Oh and mine have only done 23K
    52 Astra G 1.8, 18" Mille Miglia alloys, 325mm Brembo 4 pot conversion, Coupe leather interior, Raid strut brace, Whiteline rear ARB, Irmscher bits (skirts, Carbon steering wheel, Bonnet extension, M3 mirrors, boot & roof spoiler), Reiger Rear Diffuser & Front Bumper, Koni Adj. dampers, 35/30 Vogtland springs, Duplex quad exit ASCAR stainless exhaust.

  6. #6
    Status
    Offline
    ubugger's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    1,450
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you can get them tech2'd to be reprogrammed to your tyre size/engine size, etc.... you just have to know (or find out) the code from vaux (or someone with TIS)... it's pretty easy...

    Aaron
    P.S. That will make the clocks 100% accurate rather than mis-reading
    Opel/Vauxhall/Holden Astra SRi 2.2L
    For all your Car Audio Questions
    http://mig2.lathwood.co.uk/upload/n/nutter.jpg
    *I choose to reject your reality and substitute my own*

  7. #7
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Quote Originally Posted by ubugger
    you can get them tech2'd to be reprogrammed to your tyre size/engine size, etc.... you just have to know (or find out) the code from vaux (or someone with TIS)... it's pretty easy...

    Aaron
    P.S. That will make the clocks 100% accurate rather than mis-reading
    Aaron you dont need to tech'2 them at all as the cars ecu sorts them out its self or you could wast £40 on tech2 if you want but it wont do any thing i fitted coupe turbo ones in my 1.8 the speedo is dead on side by side to the rs6 up to 120mph

Similar Threads

  1. Changing Speedo from 140-160
    By Liam17 in forum Interior
    Replies: 11
    Last Post: 17-12-2011, 09:31
  2. Changing speedo
    By scrim in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2009, 18:10
  3. changing my speedo?
    By astrolicious in forum ICE Mk4|G
    Replies: 0
    Last Post: 27-09-2005, 03:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •