Results 1 to 10 of 10

Thread: anyone have an epc with windows xp?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    norm29's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    5,660
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    anyone have an epc with windows xp?

    Quick before the mods see it!

    so far ive got two copies and neither of them work keep having decoding security device utdal32.dll coming up when i try and start it

    desparetly need this for help with my engine rebuild!

    cheers Andy
    Car broken- A3 170 quattro s-line

  2. #2
    Status
    Offline
    chewitt's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,242
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    mine works fine and mine is for buisines use and my system is win XP

  3. #3
    Status
    Offline
    norm29's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    5,660
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    any chance of a copy?
    Car broken- A3 170 quattro s-line

  4. #4
    Status
    Offline
    chewitt's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,242
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thats cos you got a dodgey version of the EPC

  5. #5
    Status
    Offline
    chewitt's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,242
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    nope cant copy it as the disks are protected and also VX would kill me

  6. #6
    Status
    Offline
    norm29's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    5,660
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    bugger ok then
    Car broken- A3 170 quattro s-line

  7. #7
    Status
    Offline
    knightblade's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    489
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    It works fine with XP - some copies are just a bit tetchy tho - I've had versions that install one time, and then won't install the next time.

  8. #8
    Status
    Offline
    norm29's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    5,660
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    it intalls ok just wont start up. well trying to do a full install it stops when sorting out the registry or something!

    couldnt belive how much i need this when doing a diy engine conversion!
    Car broken- A3 170 quattro s-line

  9. #9
    Status
    Offline
    knightblade's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    489
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Mine did that the other day - kept asking for the master cd, which I put in, and still kept asking for it! Best best might be to uninstall it, check the registry manually and delete anything left in there and try again.

  10. #10
    Status
    Offline
    astracoupe2.0turbo's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    May 2005
    Posts
    54
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Ive had probs myself with applications go a**seways
    and it allways works when i restore back to a point without the application and
    install again.And check CD for scratches

Similar Threads

  1. Change your start menu icon Windows vista and windows 7 to opel symbol...
    By Danithesqaudy in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 17
    Last Post: 05-06-2012, 15:42
  2. front manual windows to eletric windows
    By puntobritz in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 05-05-2010, 04:34
  3. Windows 7 experts - "Windows experience" Index"
    By astra 2.0 in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 13
    Last Post: 25-03-2010, 20:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •