Results 1 to 4 of 4

Thread: Ecu,,,battery

  
  1. #1
    Status
    Offline
    rhys57's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,348
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Ecu,,,battery

    IF IM GOING TO DICONNECT MY ECU IN MY COUPE TURBO DO I NEED TO DICONNECT THE BATTERY AT ALL.

    THANKS

    RHYS

  2. #2
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    i would call vxl see what they say what part of the uk are you in ??
    i would take the car to a place for a remap mate a lot safer then the post

  3. #3
    Status
    Offline
    rhys57's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,348
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    IM IN MIDDLESBROUGH SO REGAL IS A BIT FAR THEY SAID I COULD POST THE ECU TO THEM.

  4. #4
    Status
    Offline
    B.A.D.'s Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1,601
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I would say yes, disconnect the battery! You have to put turn the ignition (not engine) on, then off again and disconnect the battery within like 5secs or so in order to prevent the alarm going off.

    PS bold and caps hurt my eyes!
    B.A.D.

Similar Threads

  1. battery that's same size as genuine battery to fit in battery bag
    By GSi_Calum in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 13
    Last Post: 19-09-2012, 23:25
  2. HP laptop Won't boot with battery installed or charge battery.
    By WillThePlank in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 3
    Last Post: 27-09-2010, 14:40
  3. Replies: 3
    Last Post: 03-06-2004, 08:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •