Results 1 to 2 of 2

Thread: Just changed the alternator, having problems with getting the belt back on!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    mattyp's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    331
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Just changed the alternator, having problems with getting the belt back on!

    I have a 1994 Astra MK3 1.4SE MPI.

    I have just changed the alternator, but I have a problem.

    If I bolt the alternator straight back in, then there is no way of getting of the belt on.

    If I put the belt on, then I can't bring the alternator back far enough to allow the bolts to slot in to the required position.

    When I removed the alternator originally, as soon as the bolt was released, it moved to the same distance it is now at. So im guessing I have to release the tension somehow and then tension it back up.

    How?!

    Thanks

  2. #2
    Status
    Offline
    mattyp's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    331
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Sorted now, all back together.

    Just used a different lever and it worked sweetly

Similar Threads

  1. radio on extern in after alternator changed
    By denisesimkins in forum Zafira Discussion & Chat
    Replies: 1
    Last Post: 24-10-2011, 23:30
  2. alternator changed, squeaking noise??
    By chrismk4 in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 31-03-2009, 21:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •