Results 1 to 5 of 5

Thread: Accelerator question...

  
  1. #1
    Status
    Offline
    AlanMk4's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2003
    Posts
    867
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Accelerator question...

    Can this be left in GC please boys as i need a few people to see it?

    Now i noticed a funny thing about my astra the other day when i was waiting for somthing..I can press the accelerator pedal down about an inch before it starts to stiffen up and the revs come alive.My old 1.4 Y reg i think was drive by wire so the pedal was always so much more responsive and never did this from what i remember

    Does it need to be set a certain way or is this the same with all your motors?

    Oh mines a W reg 1.8 16V SXI btw..

  2. #2
    Status
    Offline
    Old_Skool's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    416
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    My accelerator is very responsive, just touch it n the revs shoot up thats on an 02 plate

  3. #3
    Status
    Offline
    Cartwrightb's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    268
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i have the same prob m8 on my 1.8 16v x plate

  4. #4
    Status
    Offline
    Black twinport's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    May 2004
    Posts
    282
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Didn't the spec change around 2001, from cable operated accellerators to drive by wire (electronics), may be the cable has stretched and needs adjusting.

  5. #5
    Status
    Offline
    AlanMk4's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2003
    Posts
    867
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah must be because it isn't drive by wire then I liked it too on my old one..sort of makes this one not as nice to drive.

Similar Threads

  1. No accelerator
    By limqareb in forum Car Chat (other marques/models)
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2012, 16:08
  2. accelerator pedal & Clutch question....
    By Keefo in forum Chassis
    Replies: 1
    Last Post: 27-11-2008, 18:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •