Results 1 to 5 of 5

Thread: AS is running really slow ...

  
  1. #1
    Status
    Offline
    RAVEN's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,138
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    AS is running really slow ...

    What's wrong? AS is running really slow and it's taking me ages to open a thread?

  2. #2
    Status
    Offline
    Brett's Avatar
    AOC Gold Member
    Join Date
    May 2003
    Posts
    14,196
    Mentioned in
    4 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    I thought that and Im on Broadband

  3. #3
    Status
    Offline
    mark_dj's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Posts
    4,728
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    The board is running very slow, I also have broadband I see some people are posting twice because of this as I did on another topic,Mat or Rob should have it sorted soon.

  4. #4
    Status
    Offline
    ineson's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,169
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Phewww! I thought I'd knackered my computer. ops:

    Seems to be running better now.
    Calibra 2.0 8v

  5. #5
    Status
    Offline
    Pete's Avatar
    Sir Peter Pan
    Join Date
    May 2003
    Posts
    9,862
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I`m ok
    My Project Auto-Biography Thread: Skin of an Astra - Heart of a Monaro - Click here to read more!

Similar Threads

  1. Wipers Running Slow......
    By DwarfyH in forum Electrical
    Replies: 3
    Last Post: 16-06-2011, 17:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •